Редактор: e-mail: кадър bTVСлужителите на НСО вчера действаха по нареждане на стопанката

...
Редактор: e-mail: кадър bTVСлужителите на НСО вчера действаха по нареждане на стопанката
Коментари Харесай

Румен Радев: Греховете и дълговете на Борисов ще ги плащат следващите правителства и поколения

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Служителите на НСО през вчерашния ден действаха по разпореждане на стопанката на Народното събрание, това разяснява президентът Румен Радев във връзка силовото извеждане на протестиращите от Народното събрание. „ Проблемът не е в НСО, а в приемането на нефелни закони “, добави президентът.

Той отговори на появилите се апели за закриване на НСО като изясни, че службата може да се закрие със закон и Народното събрание би трябвало да дефинира с подобен коя конструкция да поеме защитата на държавните органи, за които дава отговор тя сега.

„ Отдавна има всички условия ръководещите да подадат оставка. Радикализацията на митинга е естествена “, разяснява още президентът, като акцентира, че протестиращите са обиждани, неглижирани, а в някои случаи и бита от властта.

Управляващите се пробват да доразпределят порциите и намерят метод да манипулират изборите, счита Румен Радев. „ България към този момент се осъзнава и няма да разреши нова операция на вота “, съобщи той.

Президентът беше безапелационен, че ще наложи несъгласие на измененията в изборния кодекс, тъй като оставането на хартиените бюлетини обезсмисля разноските за машинен избор.

„ Хората желаят парите от Брюксел да стигат до жителите, а не до шкафовете на Борисов “, сподели още Радев. Той разяснява, че сме засипвани от дълго време с агитация за триумфите на ръководещите, само че занапред ще станат ясни вредите, които Борисов е нанесъл на държавността. По негово мнение, Европа също стартира да осъзнава какви са те.

„ Ще стане по този начин, че греховете и задълженията на Борисов ще ги заплащат идващите държавни управления и генерации “, сподели още президентът Румен Радев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР